La tercera xerrada de la Travessa serà a càrrec del consultor ambiental Josep Maria Mallarach

La tercera xerrada de la Travessa cap al 2022, emmarcada en l’àmbit PARAULA, tindrà lloc el dijous 10 de juny, a les 19 hores, i serà a càrrec del consultor ambiental Josep Maria Mallarach. La conferència, que porta per títol “La resacralització de la natura. El paisatge com el lloc sagrat natural”, es farà a l’auditori de l’espai Plana de l’Om de Manresa (plana de l’Om, 5). La xerrada, inclosa dins el 7è cicle Ignàgora, comptarà amb servei d’interpretació en llenguatge de signes gràcies a la col·laboració entre Ajuntament de Manresa i CASMACS (Casal del Sord de Manresa i Comarques).

Per participar a la xerrada i la resta d’activitats de la Travessa cap al 2022 es poden inscriure a través de la pàgina web travessa.inspiracio2022.cat

Travessa cap al 2022 és organitzat per l’Associació Inspiració 2022 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i Umanresa-FUB i proposa un any de reflexió ciutadana amb una sèrie d’actes i xerrades, oberts a tots els públics i entitats, que permetin inspirar i ajudar a fer aportacions concretes en diferents àmbits de la vida personal, ciutadana i social. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *