Ester Torrella planteja una visió integral de la salut en la xerrada de la Travessa cap al 2022

La metgessa i homeòpta, Ester Torrella va plantejar el passat dijous 11 de novembre una visió integral de la salut en la xerrada de la Travessa cap al 2022, a l’auditori de la UManresa-FUB. Una setantena de persones van assistir presencialment a la xerrada i un bon nombre també ho van fer online a través de l’Instagram live de Manresa 2022.

En aquesta conferència, Torrella va definir la salut com el veritable estat natural de l’ésser humà i va plantejar algunes qüestions inicials com que enteníem per salut o estat de salut, què és el que ens defineix com a individus saludables i què és el que hem d’integrar quan parlem de salut integral. A partir d’aquí, va explicar que l’ésser humà està format de cos físic, cos anímic i cos espiritual. Va proposar tres parts en la seva xerrada: on som, d’on venim i cap on anem. Finalment, va concloure la seva exposició en que cal una ciència que porti a un enfoc holístic i integratiu que sumi i enriqueixi, renovi i actualitzi l’indissoluble vincle que uneix la ciència amb la consciència.

Podeu descarregar el text de la xerrada clicant aquí, també podeu veure les cites clicant aquí i les referències bibliogràfiques clicant aquí. A continuació, també teniu disponible l’àudio i el vídeo de la xerrada.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Manresa2022 (@manresa_2022)

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *