Dijous, 13 de maig del 2021 L’Homo Sapiens Sapiens, d’on venim? A on anem? a càrrec d’Eudald Carbonell i Roura Lloc: Auditori de l’Espai Plana de l’Om / Plana de l’Om, 5. Hora: 19h.


Eudald Carbonell Roura

Eudald Carbonell Roura

És un dels arqueòlegs de més prestigi i projecció internacional. Des de l’any 1999 ocupa la càtedra de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili i actualment és investigador principal dSl Grup d’Autoecologia Humana deL Quaternari d’aquesta universitat i investigador de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), un institut transdisciplinar que treballa en els principals jaciments deL món per esbrinar l’origen de les primeres poblacions humanes i que forma part de l’elit de la investigació sobre l’evolució humana.

Com codirector de el Projecte Atapuerca i director general de la Fundació Atapuerca, Carbonell és un dels artífexs del Museu de l’Evolució Humana, creat a Burgos, fruit de més de 30 anys d’investigació en els jaciments d’Atapuerca.

També us recomanem llegir aquesta entrevista a Eudald Carbonell: “O canviem la mentalitat o ens destruirem” (elcritic.cat)